مقاله خطوط 400 kv
مقاله خطوط 400 kv
چکیده: تولید الکتریسیته ساکن و اندازه گیری آن و انجام تحقیقات اولیه توسط فیزیکدانی بنام کولن و سپس تولید الکتریسیته جاری با استفاده از نوعی باتری توسط الکساندر ولتا به مرحله اجرا درآمد. باپیشرفت علم در سال 1882 برای اولین بار در اشتوتگارت آلمان نیروگاهی ساخته شد که قادر بود فقط چند خانه راتغذیه کند و بتدریج نیروگاهی پیشرفته تر ساخته شد. با تکامل صنعت وظهور ماشین بخصوص ماشینهای بخار و توربینهای مختلف تولید این انرژی در سراسر دنیا افزایش داده شد. اولین بار در سال 1891 خط انتقال 15 کیلوولت سه فاز بطول 175 کیلومتر کشیده شد و پنجاه سال بعد خط 400 کیلوولت مورد بهره برداری قرار گرفت. نظر به کلیه صنایع به صنعت برق،این صنعت در اکثرممالک در اولویت نخست قرار گرفت،در واقع توسعه اقتصادی وصنعتی به توسعه این صنعت وابسته است. بخش اصلی توسعه این صنعت در شاخه های نیروگاههای بخار بعلت راندمان بیشتر صورت گرفته و این رویه همچنان ادامه دارد. تولید برق در سال 1283 هجری شمسی با بهره برداری از یک مولد 400 کیلوولت در خیابان چراغ برق تهران آغاز گردید ودر سال 1316 موسسه برق تهران تحت نام دایره روشنایی تهران که زیر نظر بلدیه(شهرداری) اداره می شد به اداره کل برق تهران تغییر نام یافت و در همین سال مولد 6000 کیلوولتی زیر نظر شهرداری شروع بکار نموده و بالاخره در سال 1338 نیروگاه طرشت با 4 واحد توربین بخار هر یک به قدرت 5/13 مگا وات مشغول بکار گردید، بطوریکه تا پایان سال 1338 قدرت ژنراتورهای نصب در تهران به 3/78 مگاوات رسید و از سال 1338 به بعد شرکتهای مختلفی عهده دار سرویس دهی برق به مشترکین بودند. در سال 1341 به منظور تشکیل برق منطقه ای جهت تولید و توزیع برق سازمانی بنام سازمان برق ایران ایجاد گردید و پس از تشکیل وزارت آب در سال 1353 به وزارت نیرو تغییر نام یافت. لذا با توجه به رشد صعودی مصرف برق با عنایت به اینکه باید دارای 30% برق ذخیره باشیم،زیرا اگر نیروگاهی به هر دلیل از مدار خارج شود،برای جلوگیری از خاموشی نیروگاه دیگری را جایگزین آن نمائیم. پس تاسیس نیروگاه جدید و حفظ و نگهداری و بهره برداری صحیح از نیروگاههای موجود اجتناب ناپذیر است.
فهرست:
- مقدمه
- فصل اول
- تاریخچه صنعت برق در جهان
- تاریخچه صنعت برق در ایران
- فصل دوم
- نقشه ها و استاندارد ها
- علائم کد گذاری در دیاگرام های شبکه برق
- شناسایی اتصال خطوط
- شناسایی ترانسفورماتورهای قدرت
- مشخصات جریان الکتریکی
- مقاومت الکتریکی
- توان
- انواع نقشه ها
- خطوط انتقال
- پایداری شبکه
- خطوط انتقال هوایی
- خطوط انتقال زمینی
- شبکه های فشار قوی عمومی
- فیدر
- فصل سوم
- تعریف پست
- انواع پست
- تقسیم بندی پستها
- پستهای داخلی باز ونیمه باز
- پستهای داخلی بسته
- پستهای گازی(داخلی و بیرونی)
- پستهای معمولی بیرونی
- فصل چهارم(تجهیزات پست)
- اجزاء تشکیل دهنده پست
- تغذیه DC ایستگاه
- باسبار(شین)
- انواع شین بندی
- برقگیر
- ترانس ولتاژ
- ترانس ولتاژخازنی(CVT)
- ترانس جریان
- سکسیونر
- انتخاب سکسیونرازنظرنوع و مشخصات
- انواع بریکرها(دژنکتورها)
- استاندارد های کلید قدرت
- انواع مکانیزم قطع و وصل بریکر
- لاین تراپ وPLC(تله موج)
- ترانسفورماتور قدرت
- ساختمان ترانسهای قدرت روغنی
- قسمتهای اصلی ترانسفورماتور
- هسته
- سیم پیچی های ترانس
- تانک اصلی روغن
- مقره ها (بوشینگ ها)
- سیستم های اندازه گیری و حفاظت ترانس
- کنسرواتور(منبع انبساط روغن)
- تپ چنجر
- ترمو متر
- نشان دهنده سطح روغن
- رله بوخهلتز
- سوپاپ اطمینان یا لوله انفجاری
- رادیاتور
- پمپ هاوفن ها
- فصل پنجم (حفاظت)
- حفاظت
- هدف از حفاظت
- انواع حفاظت
- کاربرد حفاظت
- انواع رله حفاظتی از نظر اتصال به شبکه
- موارداستفاده رله جریان زیاد
- ضمائم
- اینترلاک
- تست رله
- تست روغن
- نمونه ای از مصرف بار ترانس در فصل گرم و سرد درایستگاه 400
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 88
برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید
مرکز دانلود
پروژه-تحقیق-جزوه-مقالات دانشجویی
و.......
مطالعه ای در مورد عدم مسؤولیت کیفری بیماران روانی
مطالعه ای در مورد عدم مسؤولیت کیفری بیماران روانی
چکیده: هشت کشور اروپایی در این مطالعه مورد بررسی قرار گرفته اند: فرانسه، آلمان، انگلستان، دانمارک، اسپانیا، ایتالیا، هلند و سوئد. در هرکدام از کشورها، نکات زیر مورد توجه قرار گرفت: - در چه شرایطی حقوق جزا، عدم مسؤولیت کیفری افراد مبتلا به اختلالات روانی را به رسمیت می شناسد؛ - چه اقداماتی قابل اجرا بر روی چنین مجرمینی است. این مطالعه در نهایت بیان می دارد که : (1) به استثنای سوئد، در همه کشورهای مورد مطالعه، اختلال روانی از موجبات عدم مسؤولیت کیفری است.سوئد، مقررات مربوط به عدم مسؤولیت کیفری بیماران روانی را از قانون مجازات مصوب 1962 خود حذف کرده است. در واقع، اختلالات روانی از کیفیات مخففه جرم به حساب آمده که می تواند مجرم را از تحمل مجازات تعیین شده برای جرم برهاند. عدم مسؤولیت کیفری این بیماران در قوانین مجازات فرانسه، آلمان، دانمارک، اسپانیا، ایتالیا و هلند به رسمیت شناخته شده است. در انگلستان نیز، بر اساس متون مختلفی که نحوه دادرسی قابل اجرا بر روی بیماران روانی را تعیین می کند، اختلالات روانی می تواند ابزاری جهت دفاع قلمداد شده و مانع تحقق مسؤولیت کیفری متهم گردد. بر اساس اصول دادرسی انگلستان که در اواسط قرن نوزدهم میلادی تدوین شده، وضعیت روانی مجرم می تواند در حین دفاع مورد استناد قرار گیرد. (2) در تمام نظامهای مورد مطالعه، «قاضی» در مورد اقدامات قابل اجرا بر روی مجرمین دچار بیماریهای روانی تصمیم گیری می نماید. این مساله در سوئد هم وجود دارد: با وجود مسوولیت کیفری، افراد دچار اختلالات روانی،همانند سایر مجرمین، مورد مجازات تعیین شده توسط «قاضی» قرار می گیرند. معهذا، قاضی سوئدی حق ندارد که این افراد را به مجازات زندان محکوم نماید.
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 37
برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید
پژوهشی جامع در مورد ابرا در حقوق ایران و انگلیس
پژوهشی جامع در مورد ابرا در حقوق ایران و انگلیس
چکیده: اصطلاح فقهی و حقوقی ابراء، به مفهوم گذشت اختیاری داین از دین خود، و نیز بررسی ماهیت و اوصاف آن، از دیر باز مورد توجه فقیهان اسلامی بوده و حقوقدانان هم بر ابعاد بحث، غنا و تنوع آن افزودهاند. کار تحقیقی حاضر نیز این مهم را بررسی و با مراجعه به متون فقهی معتبر عامه و خاصه و نقل و نقد آراء و نظرات حقوقدانان ، به ویژه از طریق مطالعه تطبیقی در حقوق سایر كشورها، به صورت مستدل، پیرامون شرایط، طرق اثبات و آثار این عمل حقوقی به بحث پرداخته است.
1. مقدمه: طرح موضوع و تقسیم مطالب ابراءِ كه مصدر و از باب اِفعال است، در لغت عرب، از ریشه بُروء، بَراء و برائت گرفته شده و به معنی خلاص كردن و رهانیدن از عیب و دین به كار رفته است.(1)در اصطلاح حقوقی، مطابق با ماده 289 ق. م: «ابراء عبارت از این است كه داین از حق خود، به اختیار، صرف نظر نماید». بر این تعریف - كه به احتمال زیاد از قانون مدنی فرانسه اقتباس شده(2) ـ ایراداتی چند وارد شده است؛ از جمله اینكه، در آن، به اثر ابراء،یعنی «سقوط دین به اراده طلبكار،» قطع نظر از سبب آن، توجه شده است. بنا بر این، جای آن است كه گفته شود: ابراء ممكن است به شكل ایقاع باشد یا عقد؛ معوّض باشد یا رایگان و ضمن عقد صلح، وصیت و تبدیل تعهد واقع شود یا به طور مستقل؛ در حالی كه، اگر تعریف، به ماهیت و اوصاف عمل حقوقی میپرداخت و به اثر ابراء قناعت نمیكرد، چنین اختلافی واقع نمیشد.وانگهی، آوردن واژه «اختیار» در تعریف ابراء، این احتمال را به وجود میآورد كه وجود رضا، در زمان انشاءِ ابراءِ، از اركان وقوع ابراء است و پیروی از این نظر، نظم در اجرای قواعد را بر هم میزند...
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 39
برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید
پژوهشی جامع در بررسی قرار وثیقه
پژوهشی جامع در بررسی قرار وثیقه
چکیده: ابتدا به معنی قرار را در بعضی از فرهنگهای لغت مورد بررسی قرار می دهیم و سپس قرار را در معنی اصطلاحی آن مورد بحث قرار می دهیم. 1. در لغت : قرار در لغت، از جمله، به معنی « ثبات و استوار کردن، استحکام دادن، تعیین و تأکید نیز به معنی »جا گرفتن، آرام گرفتن، یا بر جا شدن در جایی، آرامش، آسودگی، رأی یا حکمی که درباره مسأله یا امری صادر شود. عهد یا پیمان هم گویند. در فرهنگ دیگر چنین بیان شده است: « آرمیدن، ثابت و استوار شدن، بر جای ماندن و نتیجه و رأی که درباره او صادر می شود. » به معنی « حکم محکم تخلف ناپذیر » نیز آمده است علاوه بر معنای فوق الذکر در معانی دیگر نیز بکار رفته است. «آن قسمت از زمین که مقر بنا است ؛ رأی دادگاه که قاطع دعوی نباشد و در جریان رسیدگی به منظور اقدامی و یا اجرای موقت به سود یکی از اصحاب دعوی و یا دستور تحقیق در موضوعی صادر می گردد. » 2. در قوانین موضوعه : در قانون آئین دادرسی کیفری از قرار تعریفی به عمل نیامده است. لذا برای رفع این خلاء قانونی ناگزیر باید به مقررات قانون آئین دادرسی مدنی رجوع کرد در قانون آئین دادرسی مدنی در ماده 299 چنین آمده است: چنانچه رأی دادگاه راجع به ماهیت دعوی و قاطع آن بطور جزیی یا کلی باشد، حکم، و در غیر اینصورت قرار نامیده می شود. 3. در اصطلاح : از نظر اصطلاحی به تعاریفی که بعضی از مؤلفین از قرار ارائه داده اند می پردازیم. الف : عده ای از مؤلفین چنین بیان کرده اند: « قرار عبارت است از تصمیم دادگاه در امر ترافعی که کلاً یا بعضاً قاطع دعوی و خصومت نباشد. » ب : عده ای از مؤلفین در تعریف قرار راهی که مقنن در پیش گرفته را استفاده کرده و مثل مقنن به تعریف منفی اکتفا کرده و چنین بیان داشته اند: « تصمیم دادگاه راجع خصیصه واجد به ماهیت دعوی و قاطع آن نباشد قرار است. »
فهرست:
- فصل نخست : کلیات و ترمینولوژی
- اصطلاح شناسی و واژه شناسی موضوع صفحه 2
- 1. در لغت صفحه 2
- 2. در قوانین موضوعه صفحه 3
- 3. در اصطلاح صفحه 3
- الف : صفحه 3
- ب : صفحه 3
- ج : صفحه 4
- د : صفحه 4
- ه : صفحه 5
- فصل دوم : اقسام قرارها در قوانین موضوعه
- اقسام قرار : صفحه 7
- 1- قرارهای اعدادی یا تمهیدی یا شکلی صفحه 7
- 2- قرارهای نهایی یا ماهوی صفحه 10
- انواع قرارهای نهایی : صفحه 15
- تفاوت قرارهای اعدادی با قرارهای نهایی : صفحه 18
- فصل سوم : بررسی قرار تأمین و ضوابط آن
- تعریف قرار تأمین صفحه 25
- انواع قرار تأمین صفحه 26
- ضوابط اخذ تأمین صفحه 27
- نقد و بررسی قرارهای تأمینی صفحه 28
- آزادی و قرار وثیقه صفحه 35
- بررسی قرار وثیقه در ایالات متحده صفحه 39
- منابع و مآخذ صفحه 40
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 52
برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید
تحقیقی جامع در مورد عقد قرارداد
تحقیقی جامع در مورد عقد قرارداد
چکیده: عقد به معنی لغوی بستن است و در اصطلاح حقوقی، تعهدی است كه به موجب توافق اراده ها پیش می آید. بعد از اینكه با توجه به شرایط عقد قرارداد بسته و عقد منعقد شود اعتبار این قرارداد همپایه نفوذ و اعتبار قانون می شود و دو طرفی كه عقد بین ایشان بسته شده است ملزم هستند مفادی كه در عقدنامه آمده است را به موقع اجرا بگذارند. لازم به ذكر است، با توجه به سؤال برخی دوستان مخاطب كه پرسیده اند آیا چنانچه دو نفر عقدی منعقد شده و برای من كه شخص ثالث محسوب می شوم هم مسائلی الزام گردیده و آیا من مجبور به انجام تعهد هستم یا خیر باید گفت: خیر، قرارداد فقط برای اشخاصی كه در آن وارد بوده اند لازم الاجرا است و اشخاص ثالث در برابر آن ملتزم شناخته نمی شوند. و به طور كل عقد بعد از آنكه به نحو صحیح انعقاد یافت، معتبر و لازم الاجرا برای متعاملین است. ماده ۱۰ قانون مدنی در این رابطه می گوید: «قراردادهای خصوصی نسبت به كسانی كه آن را منعقد نموده اند در صورت كه مخالف صریح قانون نباشد، نافذ است» بنابراین قراردادهایی را هم كه قانون آن را باطل شناخته از شمول این حكم خارج است و بنابراین چنانچه شما با رضایت چنین قرارداد باطلی ببندید جایگاه دعوی ندارید؟ حال این كه عقد آثاری دارد و اثر عقد هم همان تعهداتی است كه درنتیجه انعقاد آن به وجود می آید. ماده ۲۱۹ قانون مدنی هم كلیه عقودی را كه برطبق قانون واقع شده باشد را بین متعاملین و قائم مقام آنها لازم التباع دانسته است.
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 69
برای دانلود فایل اینجا کلیک کنید
مقاله ای در مورد دیه
مقاله ای در مورد دیه
چکیده: با وجود نصّ صریح قانونگذار در قانون مجازات اسلامی مبنی بر « مال » تلقّی شدن « دیّه » به دلیل سابقه تقنینی قانونگذار در قوانین سابق ، این سوال بین حقوقدانان بی پاسخ مانده که فی الواقع دیه را بایستی « مال » تلقّی کرد یا « مجازات »؟ در پاسخ به این سوال بایستی گفت که به نظر می رسد که از آنجائیکه دیه جهت جبران خسارت مادّی به خسارت دیده پرداخت می شود آن را باید « مال » محسوب کرد که همچون مجازاتی بر مرتکب بار می شود . نظریه غالب اینست كه دیه ماهیتی دوگانه دارد یعنی هم مجازات است هم جبران خسارت- ولی نظری كه با واقعیات حقوقی و اصولی جامعه سازگارتر است دین بودن آن می باشد.
دیه در اصل از لغت ودی بوده است كه با حذف حرف « و» در ابتدای كلمه در انتهای ان آورده اند و از نظر لغوی : مالی است كه بدل از نفس بوده و به ولی مقتول داده می شود و از نظر جزائی : مالی است كه به مجنی علیه یا ولی او حسب مورد بموجب قانون با توجه به آثاری كه فعل مجرمانه اعم از ضرب و جرح و قتل وارده كرده است پرداخت می گردد. در قاموس، که کتاب لغت معتبری است، دیه را این گونه معنا میکند: دیه خونبهای است که کشتهشد (قتیل) میباشد، راغب اصفهانی در معحجم الفاظ قرآن میفرماید: «یقال لما یعطی فی الوم دیه» آنچه در خون (قتل) پرداخته میشود، دیه نام دارد. در لغتنامه دهخدا دیه مالی است که بدل نفس مقتول به ولی او داده میشود. از مجموع مطالب نقل شده از کتابهای لغت در مییابیم که لغت شناسان گذشته و حال، دیه را به معنای مالی که عوض نفس مقتول، به ولی او داده میشود، معنا میکنند، خلاصه، دیه یعنی خونبها و جنبه مجازات مجرم را دارد) . دیه در لغت به معنی پرداخت خونبها و عقل آمده چرا كه با پرداخت آن نزاع و اختلاف بین طرفین كنار گذاشته می شود. ودر اصطلاح حقوقی، دیه مالی است که از طرف شارع برای جنایات تعیین شده است. اصولاَ در جنایات غیر عمدی وارد بر جسم و جان انسان، دیه تعلق می گیرد. در مورد جنایات عمدی اگر چه اصل اولیه بر قصاص است ولی در مواردی که امکان قصاص وجود ندارد یا شخص آسیب دیده بر پرداخت دیه توافق نماید با شرایطی دیه پرداخت می شود.
...
فرمت فایل: DOC (ورد 2003) قابل ویرایش تعداد صفحات: 55